59 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Stały Bywalec
|
|
ale to z Tchibo moze jako zwykle zelasko funkcjonowac.
chyba to zalezne kto ma jakie potrzeby ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na oko ? Różni się - kolorem i ceną
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-18 16:17:23 przez jolka68 --- |
|
Stały Bywalec
|
|
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj a ja tam lubię rzeczy z lidla, nie tylko te krawieckie ale w ogóle... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
ja tez. Maja niezły gatunek ciuszkow dla dzieci i cena nie jest masakryczna
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-02-18 16:17:55 przez asiara73 --- |
|
Stały Bywalec
|
|
Ja mialam dostac stara uzywana maszyne od znajomego ale jakos nie moze dojechac z holandii
i sie przymierzam na stanie przed Lidlem na otwarcie ![]() ![]() ale jak pomysle ile mam spodni do skrocenia dla corek i ile krawcowa za to wezmie to mi sie oplaca zakupic dla kilku par spodni i kilku bluzek do podreperowania ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja mam nadzieję, że koło południa jeszcze dostanę bo wcześniej nie dam rady podjechać do miasta ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
No ja mam 10 minut autem ale na 8 rano musze byc w Urzedzie wiec na otwarcie nie dam rady. Dopiero tak na 9,30 A LUDZIE sie rzucaja
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja mam kilkanaście kilometrów ale jestem teraz dość daleko i też na rano muszę urząd zaliczyć wiec pewnie wcześniej niz na 13 nie dotrę do Lidla - ale z overlokiem nie było takiego szału ostatnio - jeszcze miesiąc później stały u nas ze trzy egzemplarze ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No overlok należy już do specjalistycznych maszyn, więc nie kupi jej każda potencjalna PANI DOMU chociażby z minimalnymi umiejętnościami manualnymi.
|
59 stron: « < 13 14 15 16 17 18 19 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.