32 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Świeżynek
![]() |
|
Polska kolorowa instrukcja była gdzieś na forum zamieszczona (w pdfie), jakbyś wolała
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja też najbardziej bałam się nawlekania nici ale to wcale nie jest skomplikowane. Przy pierwszym nawlekaniu wzorowałam się tylkona tej instrukcji wklejonej wewnątrz klapy. Tam są wszystkie kolory bardzo wyraźnie rozrysowane. Cieżko pominąć jakąś dziurkę.
Dla mnie największym wyzwaniem jest ustawianie naprężaczy nici no i zmiana coverloka na overlocka. Jak się dużo szyje i przy tym często zmienia kolory nici to czasami można szału dostać ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też mnie to denerwuje ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie bardzo jestem z maszynerii zadowolona. ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2015-01-31 12:06:58 przez mmstycha --- ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
oooo....muszę poszukać...dzięki ![]() dziewczyny, a nie lepiej byłoby Wam wiązać nici i przeciągać? minuta i nici zmienione... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak się robi ![]() ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Świeżynek
![]() |
|
No i jeszcze igły przestawiać więc w sumie trochę jest przy tym roboty
|
|
Świeżynek
![]() |
|
aaa tak, z tym się zgadza ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam ogromną prośbę - posiadam Merylock 689
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Może coś utkwiło w naprężaczu. Bo rozumiem, że to z naprężacza nitka ci wyskakuje?
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dobrze masz nici poprzeciagane zanim dochodza do talerzykow? ________________________________________________________
|
32 strony: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.