32 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
juz to gdzies kiedyś ktoś opisywał
tu jest wątek http://ekrawiectwo.net/board/thread/15734/overloc-do-domowego-szycia/?page=3 |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za podpowiedz. Fajna ta kapówka
|
|
Świeżynek
|
|
Muszę napisać, że od tygodnia jestem szczęśliwą (ba! nawet bardzo szczęśliwą) posiadaczką owerlocka Merrylock 689 i jestem z niego baaardzo zadowolona. Moje pierwsze próby nawleczenia go zajęły trochę czasu, ale po obejrzeniu filmu na yotube już wszystko wiem i sprawnie i szybko działam.
Owerlocka kupiłam od Pawła (aktywnego użytkownika forum) i muszę go pochwalić za świetny kontakt i ekspresową wysyłkę. Szczerze polecam! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No gdybyś mieszkała bliżej to przy zakupie służe małym szkolenie i pokazem jak nawlec tego merrylocka ale ciesze sie ze dałaś sobie rade pozdrawiam
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam do sprzedania taki MERRYLOCK 689. Kupiłam go jakieś pół roku temu, kiedy to zrobiłam kurs krawiectwa i wydawało mi się, że szycie będzie moją nowa pasją, ale cóż .. nie jest
![]() Ogólnie maszynę polecam, ciężko mi z początku było zajarzyć, ale po tym jak mnie pavel przeszkolił, wszystko szło mi gładko. Cena 1350,00 Kontakt: [email protected] lub tel 506175437 |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Zakupiłam maszynę u Pana Pawła z forum i jestem zadowolona z szybkości i jakości transakcji ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-24 14:11:45 przez Nastazja --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rowniez dziekuje za transakcje milego uzytkowania pozdrawiam.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
o istnieniu tej maszyny dowiedziałam się...przypadkiem jak to zwykle bywa
![]() Mam doświadczenie jedynie z maszyną Singer Stylist,na której ciągle szyję-sprawuje się świetnie,mam ją po babci. Zastanawiałam się nad kupnem overloka,ale wpadła mi ww w oko. W niedalekiej przyszłości chciałabym szyć także i odzież. No i właśnie pytanie do was- czy nie pakuję się jako niedoświadczona za bardzo na głęboką wodę? Cena póki co tej maszyny (nie widziałam tańszych niż 1799zł) jest nieco za wysoka...szukałam używanych,ale ogłoszenia szybko wygasają-nie dziwię się:P Za wszelkie namiary będę wdzięczna. Czytałam wątek-wiem,że forumowy pavel zajmuje się sprzedażą tych maszyn- czy masz może sklep internetowy? Pozdrawiam wszystkich! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja właśnie za chwilę odbiorę tego overlocka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Warto zapoznać się z instrukcją tej maszyny http://ekrawiectwo.net/board/thread/25581/merrylock-coverlock-689-overlockcoverl/?page=1#post-25581
Nie powiem złego słowa na tę maszynę, na pewno jest świetna. Z drugiej strony ceny owerloków są dosyć stabilne, więc nie ma co się spieszyć z zakupem. Można przez kilka miesięcy obserwować oferty i zbierać info na temat różnych funkcji i ściegów. Ja nie byłam gotowa na wydatek 1500 zł za owerloka, nawet 1000 zł nie chciałam zapłacić, więc kupiłam w Lidlu 4-nitkowca za 500 zł (radząc się wcześniej w tej sprawie forumowiczów). Po jakimś czasie dokupiłam renderkę za 550 zł (nowa, przeceniona, Łucznik). Czyli za 1050 zł można mieć odpowiednik 5-nitkowca, z tym że w postaci 2 osobnych maszyn i to nie markowych, co nie znaczy że nie spełniających swoich funkcji w stopniu wystarczająco dobrym. Moim zdaniem jest to alternatywa do rozważenia. |
32 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.