Pogromca spamerów
![]() |
|
ja nie lubię kołnierzyków i doszywać podszewek
ale niestety w pracy trzeba ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tez nie lubię szyć ani wszywać podszewek. Reszta ujdzie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja jeszcze dodam, ze nie znosze przerysowywania wykrojow np. z Burdy... najpierw trzeba ogarnac ten chaos na ich arkuszach, pozniej to odpowiednio przerysowac... Za wykrajaniem tez nie przepadam, to dodawanie zapasow na szwy, zeby wszedzie bylo tyle samo... Za obiema czynnosciami zdecydowanie nie przepadam, w dodatku sporo czasu mnie to kosztuje :/ --- Ostatnio edytowane 2011-06-13 13:53:51 przez helen --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Helen kup sobie cyrkiel (albo taki na dwa ołówki) i szpicem (albo tym jednym ołówkiem) przejeżdżasz po narysowanym wykroju, a obok rysuje Ci się zapas na szwy 1-1,5 lub 2 cm. Wycinasz papierową formę z zapasami i tniesz materiał już równo z tą formą ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-06-13 21:29:20 przez Wiola99 --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomyslowe ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Taaa, doświadczona, ale tylko w teorii :P ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.