Stara Gwardia
![]() |
|
jesteś członkiem forum od niedawna więc chyba jeszcze nie zauważyłas że nie jest to forum agresywne i tego typu wpisy(nawoływanie do bojkotu) należy traktować z przymrozeniem oka. I nie ma sie o co obrażać i wywoływać niepotrzebną dyskusję.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Od czasu, kiedy "odkryłem" to forum w związku ze swoimi nowymi zainteresowaniami mam właśnie takie wrażenie, że tutaj adminka nie ma co robić.
I to mi się spodobało. Nikt na nikogo na tym forum nie nalatuje, nie podkreśla swojej wyższości, chętnie zaś pomaga. Dziewczyny w sprawie publikacji o wszywaniu zamka napisały swoje zdanie. Czytając je nie odniosłem wrażenia, żeby były złośliwe. Może z lekką ironią, ale słusznie - nie wolno prowadząc porady, a z taką działalnością wzmiankowany serwis się utożsamia, publikować treści bez konsultacji. Nie wolno w sensie odpowiedzialności i troski o wiarygodność, bo w Internecie wolno prawie wszystko. W swojej działalności zawodowej mam to zawsze na względzie. Trafnie skrytykowały nieprofesjonalne słownictwo oraz niekonkretną poradę. I nie jest wyjaśnieniem, że w innych publikacjach tak jest napisane - dla mnie, jako poszukującego fachowej porady, wiedzy, to wprowadzanie w błąd. Wyjaśnienia późniejsze są dla mnie oczywistą deklaracją braku złych intencji. A krytyka nieprofesjonalnego podejścia, chociażby w kwestii publikacji artykułów, okraszona dozą humoru - dla mnie jak najbardziej na miejscu. Nie ma się co obrażać. Artykuł poprawiony, jak widzę, wyjaśnienia z obu stron padły. Pozostaje dalej pracować biorąc tę nauczkę do serca. |
|
Administrator
![]() |
|
Sporo w tym co piszesz prawdy i oby tak dalej aczkolwiek wbrew pozorom mam co robić ![]() Poza tym forum się powiększa o nowych członków, chcę być z każdym wątkiem na bieżąco i już nie daję rady ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to czas zrobić nabór na moderatorów!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
właśnie miałam to samo na myśli ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wyobrażam sobie to jakoś tak - tydzien testów psychologicznych na zgrupowaniu u Susanny!
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Żeby tylko tydzień! Miesiąc minimum a potem roczne szkolenie z obsługi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja się martwiłem, że Wasi sąsiedzi nie wytrzymają tygodniowego zgrupowania...
Nie, no - jak mus, to mus! ![]() Susanna, ratuj - postarzałem przy avatarze!!!!!! --- Ostatnio edytowane 2012-03-28 20:13:17 przez Dark --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taka starość to sama radość ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Darku ze Starej Gwardii, dlaczego bronisz opinii innych? Czy one tego potrzebują? Wyraziły swoje zdanie i ja wyraziłam swoje. Komentatorzy są zbędni, każdy widzi co jest napisane i tłumaczyć chyba tego nie trzeba.
Ogólnie: forum na którym najpierw się krytykuje za źle użyty wyraz na moim własnym blogu, potem się tłumaczy ze swojej krytyki, a potem pisze mi: nie obrażaj się, nie wszczynaj niepotrzebnej dyskusji, bierz nauczkę do serca oraz tłumaczy jak powinnam pisać posty - nie jest wcale pomocne. POwiem więcej - jest słabe! Na szczęście są inne fora, na których uzyskuje się pomoc i radę nawet w najbardziej błachych sprawach ![]() Tak więc życzę powodzenia (piszę tu zwłaszcza do S.G.)w prowadzenia forum w takim stylu. Ja na pewno nie będę was nikomu polecać, ani tym bardziej robić wam wpisu. Ps. Nie obrażajcie się i nie bierzcie tego do siebie :P ![]() |
Wątek jest zablokowany.