62 strony: « < 54 55 56 57 58 59 60 > »
Świeżynek
![]() |
|
Dlaczego chcesz się pozbyć maszynę ,nie masz miejsca, jej przechowania.
Usługi drożeją - może nauczysz się szyć ,to się przyda. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam już tyle pasji i hobby, na które ledwie mi starcza czasu, że nie ma opcji, abym wziął się jeszcze za szycie. Mieszkanie niedługo będzie sprzedawane i pozbywam się z niego różnych gratów, a u siebie w bloku niestety nie mam miejsca. Żeby jeszcze było ciekawiej 'znalazła' się jeszcze i taka maszyna..
--- Ostatnio edytowane 2017-11-30 13:13:43 przez stefaneq --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
mieszkasz w ŁODZI lub w pobliżu, co jeszcze ciekawego posiadasz ze sprzetu rtvagd na zbyciu,magnetofony ,adaptery,radia ,unitra ,lampowe ,tez ciekawe zabytki.
pozdrawiam ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A tak - są jeszcze inne smaczki typu właśnie stare magnetofony, wzmacniacze, głośniki, disco-lampy, kamera.. ale te przytulam do siebie
![]() Niestety nie Łódź - Kotlina Kłodzka ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj Stefaneq
Ile byś chciał za tego Singera? Czy masz jakąś wiedzę na temat jego sprawności?. ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj
![]() sprzęcie i dam znać czy działa i jaka by mnie interesowała cena ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
nieco daleko mieszkasz,jeżeli chodzi o tę maszynę to jest dobry towar,
posiada dobre oprzyrządowanie,produkcja skierowana na rynek zchodni pelno w niej metalu,co najwazniejsze tryby metalowe nie tam jakies teflony. Powinna posiadac jeszcze dodatkowa numerację,czy ma cos takiego na tabliczce znamionowej. ![]() |
|
Szpec od maszyn
![]() |
|
Niestety nie, zębatki w tym Singerze wykonane są z tworzywa sztucznego.
Jakiś czas temu naprawiałem takiego Singera, uszkodzony był chwytacz i napędzajaca go zębatka (z tworzywa sztucznego), części niedostępne w Polsce i właściciel maszyny kupił je na ebayu za ok. 300 zł. Ogólnie są to maszyny bardzo dobrej jakości i trwałości, ale uwzględniając wiek (kilkadziesiąt lat) zabójczy dla tworzyw sztucznych, powinno kupować się tylko 100% sprawne maszyny i nie eksplatować ich zbytnio - w Polsce niedostępne części, przez co kosztowne naprawy. Na plus maszyny oferowanej przez stefaneq jest osprzęt widoczny na zdjęciach, ten osprzęt podwaja wartość maszyny. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Hej, przepraszam za zwłokę. Maszyna jest sprawna, co do tabliczki znamionowej, to oprócz tej wklejonej na poprzedniej stronie innej nie znalazłem. Co do ceny - nie mam zielonego pojęcia jak to można wycenić. Co do sprzedaży mieszkania decyzja chwilowo wstrzymana, więc palić się nie pali. Wystawię pewnie na OLX i zobaczymy, czy będą zainteresowani..
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W Lidlu kolejne wyprzedaże. U nas są m.in. Singery Brilliance 6180, za 499,00 zł. Taniej nie widziałam. Sama się zastanawiam rok temu, ale wytrzymałam i później kupiłam moją wymarzoną 1+.
--- Ostatnio edytowane 2017-12-29 08:55:58 przez violina64 --- |
62 strony: « < 54 55 56 57 58 59 60 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.