141 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo fajna sukienka,można ją też nosić jako tunikę,kostium bardzo kobiecy,jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie.     | |
| Administrator
  |  | 
| Wojtku Ty to jesteś mistrzu   Kurcze nie znam polaka, który chodziłby w Szkockiej "spódniczce". Tym bardziej podziwiam za odwagę chodzenia tylko po domu   Tunika wygląda podobnie jak model z Burdy, który chciałam sobie kiedyś uszyć ale jakoś do tego nie doszło. Kostiumik bardzo ładny  Nie lubisz szyć z dzianiny?? Ja uwielbiam. Właśnie szuję dopasowaną bluzeczkę. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Ja też bardzo lubię szyćz  dzianiny, tak ajkoś prosto i szybko   bez zamków, choć ostatnio uszyłam dwie spódniczki i w jednej udało mi się wszyć tak zamek kryty, że go nie widać, a wcześniej mi to nie wychodziło  wkleję zdjęcia w najbliższym czasie | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Tam gdzieś jest dyskusja o reklamie, a ja po cichutku uszyłem sobie dwie satynowe koszulki, ale żeby nie zaniedbywać klientek miałem do uszycia taką śliczną sukieneczkę w kratkę, fason tej sukienki jest przepiękny, jak Wam się podoba ? Fotka już po obróbce. | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Jak zwykle wszystko pierwsza klas!! I wreszcie coś dla siebie   | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Szyłem w ostatnich dniach taką sukieneczkę wizytową, mnie bardzo podoba się i fason i kolor i materiał. I znowu zazdroszczę klientce...... | |
| Administrator
  |  | 
| Wojtku... ta sukieneczka w kratkę i ta ostatnia błyszcząca... coś cudownego. Szczególnie przypadła mi do gustu sukieneczka wizytowa, nie mogę się napatrzeć!! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja mogę powiedzieć tylko Boze jakie piękne.Podziwiam Twój kunszt Wojtku,Ponieważ uszyc i skroic z kraty to jest mistrzostwo.Rewelacja
 Wojtku zainspirowałes mnie do tego ,zeby zaczác nosic sukienki i spódnice. | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Nie wiem co pisać,po prostu sukienka marzenie.  Kolorek super,fason rewelacja,krawiec świetny dobrze mają te Twoje klientki.    | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wojtku jak zwykle aż się chce oglądać Twoje prace z zaciekawieniem . ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | 
141 stron: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook