Stara Gwardia
![]() |
|
Kochana, i nie spiesz się, bo co nagle to po diable
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Wypożyczenie sukni to dobry pomysł
![]() I zgadzam się z Mrufką. Jakbyś wzięła "co leci" to później mogłabyś tego bardzo żałować. |
|
Stara Gwardia
|
|
a ja kupiłam suknie używaną za 500zł która była szyta na miarę dla dziewczyny od której ją kupiłam. Na mnie tez pasowała w sam raz. A potem po praniu trochę u mnie poleżała az w końcu wystawiłam na allegro i sprzedałam ja chyba za 400zł innej dziewczynie
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zrobiłaś świetny interes! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja miałam szytą u krawcowej w salonie sukien ślubnych bo miałam mega wcześniaka 2 maja mieliśmy ślub a 2 lipca urodziłam ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Miłość nie zna granic ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie uwierzysz, ogłosiłam się u nas na lokalnym portalu, i chyba z trzydziestu się odezwało, az mi się wczoraj gg zacięło!. Połowa z nich czytała ale bez zrozumienia, bo miałam różne propozycje odnośnie pieszczot. Ale druga połowa, no, no, przez najbliższy tydzień mam co dzien umówioną kawcię. Zobaczymy. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wow super! Opisz koniecznie wrażenia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
A my pomożemy ci wybrać ![]() ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Właśnie Monika, wrzucaj później zdjęcia wyselekcjonowanej grupy - wybierzemy poprzez głosowanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.