62 strony: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
| Świeżynek
  |  | 
| pięknie szyjesz, te hafty...   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| To efekty pracy w stresie po długiej przerwie w dostawie prądu po ostatnim huraganie. --- Ostatnio edytowane 2013-12-17 20:28:34 przez Magda --- ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| o w mordke
 przesliczna ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Niesamowita        Normalnie szok    ________________________________________________________ Mowa szczera trwa wiecznie,
 lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Śliczna. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| o żesz jaaaaka piękna!!! (Szczękę z podłogi zbieram) Tobie ten stres zdecydowanie służy   ________________________________________________________ http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| 
    jasne !!! Połowę kiecki ręcznie szyte, tak się spieszyłam że o naparstku zapomniałam ale przypomniało mi się jak poczułam ból, aż mi się dziurka w paluchu zrobiła od igły   Dziękuję za uznanie. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Napracowałaś  się  to fakt  ale  efekt  jest  oszałamiający....
 Tak delikatne koronki lubię  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ożeszjacię...  piękna to za mało powiedziane  ________________________________________________________ www.facebook.com/natabo.retro.design/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| imponująca | 
62 strony: « < 53 54 55 56 57 58 59 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook