141 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Dzięki za miłe uznanie.
Tydea, napiszę na priv. |
|
Administrator
![]() |
|
Piękny kostium! Sama elegancja i kobiecość. Ah i ten kolorek ![]() Słuchajcie mój mąz wczoraj pierwszy raz zasiadł do mojej maszyny. Dziura w kieszeni w kurtce a "wyrodnej żonie" nie chciało się tego przeszyć bo szyje dla siebie. I sam zaszył ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna ,rozpętamy rewolucje szyjących facetów
![]() --- Ostatnio edytowane 2010-11-29 22:38:51 przez tydea --- |
|
Administrator
![]() |
|
Tydeo a ponieważ zrobiłam mu zdjęcie jak siedzi przy maszynie to zastrzegł, że mam tego nie upubliczniać ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękny kostimik super uszyty
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jasny kostiumik jak marzenie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sussana ,a mój przeciwnie siedzi u mnie w zakładzie przy maszynach i udaje krawca
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hahahaha MISTRZU!! ________________________________________________________
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Serdeczne pozdrowienia dla szyjących mężów Susanny i Tydei, TAK TRZYMAĆ DRODZY PANOWIE !!!. Może nasze Panie nas docenią, że jesteśmy coś warci !!
A poniżej sukienka , którą uszyłem w tym tygodniu, też na okres świateczno-karnawałowy. W odwrotnej kolejności są fotki, najpierw powinien być przód sukienki. --- Ostatnio edytowane 2010-12-04 01:24:02 przez Wojtek --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Szycie perfekcyjne Wojtku!!!a jeśli chodzi o sukienkę to trochę się pani zabudowała z przodu natomiast plecki wyeksponowała bardzo ładnie!Pięknie Ci się "fala"ułożyła.
|
141 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.