141 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Świeżynek
![]() |
|
Pięknie uszyta podziwiam
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku sukienka robi wrażenie ![]() ![]() ![]() Wojtku mozesz zerknąć w ten wątek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku dziękuje w imieniu mojego meza za pozdrowienia.
Mój początkujący krawiec przeszedł na wyższy poziom, mianowicie poswiecilam swoje spodnie.Skrócił je sam od odmierzania do wyprasowania.Wyszło miód -malina ![]() Spodnie ,spódnice,sukienki od klientów podszywa samodzielnie,ja mu tylko zaznaczę ,zaprasuje i obrzucę.Nieraz niezła kupka mu się uzbiera ![]() A do Twoich sukienek ,to bede nudna i znowu powiem CUDENKO. |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Tydea, cieszę się szanowny małżonek robi coraz większe postępy w szyciu.
A ja chciałem pokazać swoją pracę, którą właśnie dzisiaj w sobotę skończyłem, suknia ślubna. Dzielnie mi dziś pomagał mój "krawiecki wolontariusz-asystent" Dominik. On właściwie wyprasował całą suknię. Mnie się suknia bardzo podoba, jest skromna, taka powłóczysta, inna niż sukienki w żurnalach ślubnych. Co sądzicie ? |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna - mnie się kojarzy ze starożytną Grecją
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mnie jako sukienka ślubna średnio się podoba. Chyba przez ten materiał, który się tak świeci. W innym kolorze i na bal byłaby, jak znalazł. Mnie również bardzo kojarzy się ze starożytną Grecją.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wojtku uszycie mistrzowskie jak również wykończenie i wyprasowanie "na listek"pełen szacun dla Ciebie i WOLONTARIUSZA!!!Jeśli chodzi o krój to...trochę za dużo było tych sukien w tym sezonie i GRECZYNKI bardzo mi się opatrzyły ale jeszcze rok temu byłam nimi zachwycona.Teraz cieszę się że znów wraca moda na szerokie suknie księżniczki....jak z bajki!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Te warkocze pod karczkiem po prostu mnie zauroczyły. Poproszę zbliżenie ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Piękna ! MI się "greczynki" chyba nigdy nie znudzą ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To chyba moda po tym filmie " Moje wielkie Greckie Wesele " czy jakoś tak
Sukienka super , muszę spróbować swoich sił w sukienkach. ________________________________________________________
NIGHT FOX - NEVER STOP DESIGNING !!!
http://nightfox.pl FaceBook: https://www.facebook.com/pages/Night-Fox/249430335071236 |
141 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.