25 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
| Stara Gwardia
 |  | 
| Buciki taneczne? to bardzo dobry pomysł, będą na pewno wygodne | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| http://www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=3765&s=zyjviiw6sicf47rl79l9frh2adrhc1n8
 ja zamówiłam takie, tylko całe białe i bez żadnych dodatków   a biżuterie już masz? | |
| Administrator
  |  | 
| Długo myślałam jakie wybrać, te co mi się podobały z Ryłka były droższe od tych a jednak jak but szyty na miarę to powinien być wygodny... No nic, zobaczymy jak będą wyglądać na żywo. W każdym razie tutaj samemu wybiera się kolor, rodzaj obcasa i jego wysokość   Po ślubie buty zostaną zafarbowane na ciut ciemniejszy odcień  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Prześliczne!! Uwielbiam platformy!!
 Biżu nie mam, dopóki nie kupiłam materiału nie mogłam i tak nic kupić. Okazało się że nie mogę mieć srebrnej biżuterii...  mam problem. Widziałam cudowny komplet u jubilera gdzie kupiliśmy obrączki ale kosztował 1600 zł... niestety pasowałby idealnie do sukni  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Trochę żałuję, że nie pomyślałam o butach tanecznych wcześniej. Na pewno są bardzo wygodne. 
 Ja też nie mam jeszce biżuterii, zaczynam się coraz bardziej denerwować. Chciałabym perły, ale boję się trochę kusić los... | |
| Administrator
  |  | 
| Monko czy przedmioty mogą wpływać na nasze życie?
 Przyszła teściowa złapała się za głowę gdy powiedziałam, że pasowałyby mi perły. Nie wierzę w takie przesądy, w sumie to w ogóle nie wierzę w przesądy  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| I tak trzymać Sus. Bo przesądy sa wymyślone przez ludzi i niczego nie zmieniają. Tak na zdrowy rozum pomyślcie czy te wszystkie rozwódki które są na świecie szły do ślubu w perłach? ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| ITO być może perły i tak kupię (na allegro nie są drogie) bo na nic innego nie mam pieniędzy. Złoto jest w cenie...
 A w ogóle to wyczytałam ostatnio, że bukiet do ślubu z czerwonych kwiatów to też nieszczęście, rozwód murowany! A ja chciałam właśnie z bordowych róż albo kalii  W ogóle to musimy przejść się do kwiaciarni i coś wybrać. ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| przesądy są wymyślane poprzez kojarzenie róznych sytuacji z rzeczą, tak sobie wyobrażam ze takie stare babinki kiedys tam tak dawno dawno temu kojarzyła sobie np. były na slubie przyglądały sie w co jest ubrana panna młoda i jakie ma dodatki a kiedy wzieła rozwód to zaczeły kojarzyć że te dodatki pecha i nieszczęście przynoszą nie zauważając przytym że najwiekszym nie przynoszącym szczęście dodatkiem jest partner którego poślubiają, Ale mam bujną wyobraznie co nie, ale skądś muszą sie brać teprzesądy, a babinki są bardzo przesądne i najwięcej wymyslają   ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| aha byłabym zapomniała dziewczyny podacie mi jakies strony gdzie mozna zamówić buty na wymiar? tą stronke białe buty już sobie zapisałam   ________________________________________________________ porozmawiajmy o szyciu.
 | 
25 stron: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook