23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
bluzka model 122 z modyfikacjami - wycięłam mały dekolt, bo "golfik" coś się źle układał. No i musiałabym szukać suwaka, a tak - bluzka ładnie się zakłada. Pliski rzecz jasna - ze skosu.
Bluzka łatwa - przyjemnie i szybko się ją szyło ![]() Myślę, że gdyby zamiast kokardy tak przypiąć materiałową różę? |
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka absolutnie na twoja figurę Pajesiu!! Super leży ![]() ![]() No może i kwiat tez by tu pasował. Chcesz go zrobić z tego samego materiału z którego uszyłaś sukienkę?? A może masz już jakiś kupiony ![]() Bluzeczkę już kojażę :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajnie w niej wyglądasz Pajesiu!!!To już pewne że 3 osoby w Polsce mają tę sukienkę...
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dobrze, że te 3 osoby mieszkają w różnych miejscach Polski ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ekstra to wygląda razem!! Super materiałek na bluzeczkę!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny krój sukieneczki
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetnie wygląda ta sukienka, a ja myślałam wcześniej, że jesteś taka odważna i będziesz ją bez tej bluzki.... ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() już jej nie mam (bluzki) - została mi zabrana ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-06 08:54:24 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No mam cię
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bluzka 112 - pytałam kiedyś Was na forum, jak wykończyć dekolt. Rękawy ma krótsze niż przewiduje projekt, bo na takie wystarczyło dzianiny.
kolejna bluzka, uszyta jako pierwsza - źle leży mi na szyi, ciągnie się; nie lubię jej. Ciąg na ramionach skróciłam, bo dekolt robił mi się do pępka. sukienka w kwiatki - modelka była taka ponętna w tym modelu - na mnie wisi - a uszyta wg wymiarów moich i tabeli Burdowej. Jest za duża. Ale chyba nie będę jej zmniejszać, bo jak ją nosiłam w ostatnie upalne dni (28st C) było mi w niej chłodno i przyjemnie. Jedyną zmianą jaką dopuszczam to wciągnięcie gumki w szew między górą a dołem. |
23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.