23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienki jeszcze nie poprawiłam, ale uszyłam jeszcze dwie sukienki z dzianiny, na podstawie wykroju bluzki, jaką szyłam wcześniej... ale nie zrobiłam fotek...
![]() ![]() Dziś skończyłam szycie królików Tilda. Jest ich czterech, ale jeden pójdzie jako prezent do naszego kolegi, który dziś właśnie ma urodziny. Kolega lubi tego rodzaju zabawki, dostanie więc królika z czterema kompletami spodni i kapeluszy, żeby mógł przebierać ![]() Uszyłam też Kurę Tilda, ale nie mam zdjęcia bo zapomniałam zrobić. Kura poleciała do mojej siostrzenicy. Te lalki podobają się i dzieciom i osobom starszym, wielu przypominają się szmaciane lalki z dzieciństwa. Na króliki poszły resztki resztek różnych tkanin. A ponieważ tych resztek mam jeszcze dużo... ![]() A propos kapeluszy: dziewczyny, jak szyłyście kapelusze królikom, w jaki sposób modelowałyście kapelusze królikom? i jak mocowałyście do głów? najłatwiej by było je przyszyć do główek... |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wow!!!!Fajnie i kolorowo!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Cudne!! I jakie mają piękne ubranka !! ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajowe ![]() Zawsze podziwiam wszystkie Tildy ale nie ciągnie mnie by uszyć choć jedną Mam nadzieję,że szybko wrócisz pajesiu do szycia dla siebie. Su ubierzesz Romka przed zimą jeszcze? ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podziwiam, takie maleńkie elementy się trudniej szyje niż duże, jedyny plus klient nie wybrzydza ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
OJ tego to nie wiem... ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Króliki super a to czapeczki dla nich o które pytałaś
http://tilda.over-blog.com/categorie-10428329.html ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oh, dziękuję Migotko!
No i wszystko jasne! Kapelusze podopasowywałam zaszewkami, ale coś nie chciały leżeć porządnie! Jutro uszyję nowe kapelusze i poproszę Mamę Kajtusia o wymianę. I tak muszę poszyć nowe ubranka pozostałym trzem królikom ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani, właśnie wzięłam udział w konkursie Łucznika
![]() ![]() ![]() korzystając z okazji chciałabym pochwalić się Obydwoma Piratami z Karaibów ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A oto kamizelka Sensei'a Wu z Ninjago; uszyta wg wzoru - ludzika Lego. Na zdjęciach Ludzik i Kamizelka. Zamówienie Jasia, naszego kolegi od 'peleryny bohatera'
![]() |
23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.