23 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
od prawej:
bluzka 129, Burda 2/2011 , lubię ją bo ma paski jak zebra, ponoć modna w tym sezonie! ![]() ![]() top "krzyżak" model 114, burda 7/2010. Uszyłam go z resztek dzianiny, która została mi z szycia sukienki. Plecy sztukowane z dwóch kawałków. też go lubię. ale marszczy się na plecach, trzeba by go jakoś poprawić - proszę o sugestie ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-05-30 13:06:45 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a teraz spodnie, które uszyłam sobie wg moich rozprutych starych spodni. Tamte się zużyły, a ponieważ je lubiłam... postanowiłam dać im drugie życie.
--- Ostatnio edytowane 2011-05-30 13:14:41 przez pajesia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
w ramach wykorzystywania resztek: bluzka, model 129, Burda 2/2011.
Resztka szarej dzianiny i szarobiałej koronki. Krótsza niż przewiduje model z Burdy, bo do talii, ale szalenie podoba mi się tył z koronki właśnie. I ten rękawek. Przez przypadek prawy. I jak, mogą być, te moje dzieła - szyjątka - jak nazwała je Marzenka |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bardzo ładne rzeczy
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No cóż ,żeby się nie powtarzać to powiem tak urocze te szyjątka...
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne rzeczy szyjesz
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Bluzka z dekoltem mi się nie podoba i faktycznie widać ze coś z nią nie tak :/ Sukienkę ja bym jednak zmniejszyła ![]() ![]() Bluzka w paski to Hit tego lata wiec jak najbardziej jestem na tak! Top "krzyżak" świetny! Niestety ja nie mam biustu żeby takie nosić a bez stanika nie wyjdę więc niestety on nie dla mnie chlip chlip... a szkoda. Spodnie bardzo fajnie Ci wyszły i do tego najmodniejszy kolor :> Pewnie fajnie wyglądają w połączeniu z bluzką w paski ![]() Heh bluzka z koronką innowacyjna, że tak powiem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dzięki za opinie
![]() ![]() a o krzyżaku dla Ciebie tak sobie myślę - jakbyś miała biustonosz bez ramiączek albo taki z ramiączkami do przypięcia skrzyżnie na plecach, ramiączka bluzki przykryłyby je - polecam go wszystkim - baardzo wygodny |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna ta bluzeczka ,,krzyżak", widząc ją z przodu nigdy bym nie pomyslala, ze tak ma zrobiony tył.
A bluzeczka z wykorzystaniem resztek materiału i koronki rewelacja! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mam staniki do noszenia ciuchów z odkrytymi ramionami ale jakoś nie czuję się w nich komfortowo mimo, że są dobrze dopasowane. No nic... pomyślę. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
23 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.