43 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Świeżynek
![]() |
|
mój łucznik ma juz swoje lata, ostatnio odmówił mi posłuszenstwa i musiałam znalezc dobry serwis. Bo samemu można jeszcze wiecej problemów sobie narobic. sprawdzone serwis Hillob w Gdyni poleciła mi znajoma i jestem z niego zadowolona. doprowadzili mój sprzet do pełnej sprawności.
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
w prawie kazdym wpisie reklamujesz ten serwis,czy co to tam jest ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja nie znam nic bardziej trwałego z maszyn niż stare Łuczniki - tyle, że te maszyny potrzebują dobrej ręki. Oddałam maszynę do dobrego fachowca, to przejrzał wszystko co się dało, zrobił serwis, naoliwił i maszyna śmiga, aż miło. Wprawdzie jest to teraz maszyna nr.2 (nr.1 to Janome), ale stoi sobie i cierpliwie czeka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy macie jakis sprawdzony sklep online z czesciami do starego Łucznika w dobrych cenach.? Pytalam w punktach naprawczych ale przebitka jest dwukrotna, a potrzebuje kilka elementow wiec taniej wyjdzie z wysylka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam.
Proszę zadzwonić pod podany numer: 486184329 jest to nr. stacjonarny. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
telefon nie odpowiada.
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ten numer wygląda mi na komórkowy, bo ma z przodu kierunkowy do Polski (+48), natomiast stacjonarny powinien mieć na początku kierunkowy do miasta. ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na nr komórkowy jest za krótki, a 48 to też nr kierunkowy do okolic Radomia.
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Aaaa! No tak! Źle policzyłem cyferki... Dzięki, FiFi! ![]() Zawsze byłem trąba z matematyki... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ok mniejsza z nr tel ktory i tak nie odpowiada. Czy ktos z Was kupowal gdzies online czesci do Lucznika?
|
43 strony: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.